Zorg vacatures Zwolle

Bij Medi Interim vind je een handig overzicht van alle zorg vacatures in Zwolle. Ga aan de slag bij een topwerkgever die jou de ruimte biedt om zorg te verlenen op een manier die bij jou past. Ook zetten we jouw ontwikkeling altijd op een, zodat je jouw zorgvermogen kunt blijven vergroten. 

Alle fulltime en parttime zorg vacatures in Zwolle

Per direct werken in de zorg in Zwolle als verpleegkundige, helpende of begeleider? Op elke vacaturepagina vind je handige ‘Solliciteer direct’-buttons. Bekijk hieronder alle zorg vacatures en reageer eenvoudig online. 

Filteren en zoeken

Vind jouw perfecte medische match

Filter de vacatures

Job alert

1 vacatures gevonden in Zwolle

 • Psycholoog Orthopedagoog Forensische Psychiatrie

  Binnen deze kliniek in de omgeving van Zwolle verblijven volwassenen met complexe psychiatrische problematiek. Er wordt behandeling geboden vanuit een transculturele insteek binnen een forensische setting. Als psycholoog of orthopedagoog heb je een b...
  • Locatie: Zwolle
  • Salarisindicatie: € 3.091 - € 5.503
  • Dienstverband: Fulltime
  • Opleidingsniveau: WO

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Vragen over werken in de zorg in Zwolle via Medi Interim?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze consultants! We vertellen je graag meer over het sollicitatieproces en alle leuke zorg vacatures in Zwolle waarin je kunt starten. Op elke vacaturepagina vind je de contactgegevens van de aangesloten Medi Interim-consultant. 

Banen in de zorg in Zwolle: vakgebieden Medi Interim

Via Medi Interim kun je solliciteren naar uiteenlopende banen in de zorg in Zwolle. Zo zoeken we regelmatig zorgprofessionals voor de volgende vakgebieden:


Medische vacatures in Zwolle: vakgebieden Arts & Specialist

Arts en Specialist beschikt over vele jaren ervaring met het bemiddelen van artsen en specialisten in de omgeving van Zwolle. Lees meer over werken via Arts & Specialist als:


Ook voor specialisten in de gezondheidszorg hebben we uitdagende vacatures. Via onderstaande linkjes vind je meer informatie over werken als: 


Topwerkgevers in de zorg in Zwolle en omgeving

Via Medi Interim kun je in Zwolle en omgeving werken in de zorg bij topwerkgevers als Ambiq en het Leger des Heils. 

Als gerenommeerd uitzendbureau voor de zorg, is Medi Interim jouw ideale partner om snel aan de slag te gaan en voortdurend te blijven leren. Dankzij ons uitgebreide lokale netwerk kunnen we je direct plaatsen in een functie die aansluit bij jouw ambities en behoeften. Bij Medi Interim streven we naar het vergroten van jouw zorgvermogen, omdat we geloven dat een leven lang leren essentieel is in de zorgsector. We zijn er om jou te ondersteunen bij elke stap in jouw zorgcarrière.

Werken als begeleider complexe zorg in Zwolle

Medi Interim zoekt in Zwolle regelmatig zorgprofessionals die willen werken als begeleider complexe zorg. Als begeleider complexe zorg ben je actief op het snijvlak van de gehandicaptenzorg, ggz en forensische zorg. Sta jij stevig in je schoenen en beschik je over enige jaren ervaring als begeleider van uitdagende doelgroepen? Neem vrijblijvend contact op met de Medi Interim-vestiging bij jou in de buurt. We vertellen je graag meer over deze rol. 

Werken als zzp’er in de zorg in Zwolle 

Steeds meer zorgorganisaties werken met zzp’ers en via Medi Interim vind je altijd snel de nieuwste opdrachten in Zwolle. Werken als zelfstandige via Medi Interim heeft verschillende voordelen: 

 • Hulp bij het opstellen van een contract conform de eisen van de Belastingdienst
 • Gebruikmaken van onze tool voor urenregistratie
 • Zelf geen facturen opstellen en versturen: dat doen wij!
 • We nemen het debiteurenbeheer uit handen
 • We zorgen ervoor dat je altijd op tijd je salaris ontvangt

Op de hoogte blijven van zorg vacatures in Zwolle?

Stuur ons een open sollicitatie en laat ons weten waar je naar zoekt. Zodra we een zorg vacature hebben in Zwolle die aansluit op jouw wensen, ontvang je een berichtje. 

Bekijk zorg vacatures in de buurt van Zwolle

Medi Interim heeft ook openstaande zorg vacatures in Apeldoorn

Vragen? Neem contact op met Medi Interim!

Wil je meer weten over een van de zorg vacatures in Zwolle of heb je een vraag over solliciteren via Medi Interim? Neem voor deze en al je andere vragen vrijblijvend contact op met onze consultants. Op elke vacaturepagina vind je contactgegevens. Ook kun je direct contact opnemen met een Medi Interim-vestiging bij jou in de buurt. We helpen je graag met het vinden van jouw volgende zorgbaan in Zwolle!