Verpleegkundige vacatures


Studeer je binnenkort af als verpleegkundige? Of beschik je al over flink wat werkervaring, maar zoek je een nieuwe uitdaging? Ontdek alle verpleegkundige vacatures bij Medi Interim. Samen zoeken we naar een werkplek waar jij je goed voelt en maximaal kunt ontwikkelen. Zo vergroten we samen jouw zorgvermogen. 

Via Medi Interim kun je snel aan de slag bij topwerkgevers bij jou in de buurt. Bekijk hieronder direct al onze fulltime en parttime verpleegkundige vacatures. Reageren kan eenvoudig online via de button ‘Solliciteer direct’. Deze vind je op de vacaturepagina’s.

Alle fulltime en parttime verpleegkundige vacatures

Filteren en zoeken
Vind jouw perfecte medische match
Filter de vacatures
Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Salarisindicatie
78 vacatures gevonden

Job alert

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Veelgestelde vragen over werken als verpleegkundige via Medi Interim


Welke opleiding heb ik nodig om te kunnen solliciteren?

Om te werken als verpleegkundige, heb je een afgeronde mbo- of hbo-opleiding Verpleegkunde nodig. Daarnaast moet je geregistreerd staan in het BIG-register.  

Waar kan ik aan de slag als verpleegkundige via Medi Interim?

Bij Medi Interim vind je zorg vacatures voor verpleegkundigen in vrijwel elk zorggebied. Zo kun je bijvoorbeeld gaan werken als:

  • wijkverpleegkundige in een wijkteam;
  • verpleegkundige in de thuiszorg;
  • Sociaal medisch verpleegkundige bij het UWV;
  • verpleegkundige in een hospice;
  • verpleegkundige in de GGZ;
  • verpleegkundige in de VVT;
  • jeugdverpleegkundige in de jeugdgezondheidszorg;
  • praktijkverpleegkundige binnen de Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA);
  • verpleegkundige voor het Leger des Heils;
  • verpleegkundige in de gehandicaptenzorg.

Wat verdient een verpleegkundige?

Vaak val je als verpleegkundige onder een cao. Er zijn bijvoorbeeld cao’s voor verpleegkundigen die werken in de jeugdzorg, thuiszorg of in (academische) ziekenhuizen. Als je loon in een cao is vastgelegd, word je ingeschaald op basis van je opleiding en eerdere werkervaring. Medi Interim hanteert een equal pay-principe. Dit betekent dat een verpleegkundige die als uitzendkracht werkt, hetzelfde salaris ontvangt als een verpleegkundige in loondienst.  


Zzp vacatures verpleegkundige

Ook als je liever als zzp’er werkt, staat Medi Interim voor je klaar. We beschikken over jarenlange ervaring met bemiddeling van zzp verpleegkundigen en helpen je met het vinden van je nieuwe (tijdelijke) opdracht. Daarnaast bieden we je ondersteuning op het gebied van administratie. Zo kun je gebruikmaken van onze digitale urenadministratie. Daarnaast stellen we een contract voor je op dat voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en kun je gebruikmaken van onze tools voor urenadministratie. Heb je je uren ingevuld? Dan versturen we namens jou de factuur naar je opdrachtgever.   


Vragen over onze vacatures voor verpleegkundigen?

Wil je meer weten over een van onze verpleegkundige vacatures of wil je meer informatie inwinnen over werken via Medi Interim? Neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers van Medi Interim. Op elke vacaturepagina vind je de contactgegevens. We helpen je graag bij jouw zoektocht naar je nieuwe uitdaging in de zorg!