Een bakker op een sociaal maatschappelijke werkplaats

Medi Interim voor opdrachtgevers

Met elkaar zijn we van betekenis voor anderen en vergroten we het zorgvermogen van Nederland. Hoe mooi is dat!

Laat jouw vacature achter →    Neem contact met ons op

 

Medi Interim als jouw partner: 

Continuïteit

Wij bieden continuïteit in zowel jouw contactpersoon als zorgprofessionals. Onze gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers zorgen voor langdurige of spoedige inzetbaarheid in de zorg. Daarnaast heb je één vast contactpersoon voor al uw vragen, zowel online als offline.

Doelgericht

Samen met jouw organisatie kunnen we de groeiende zorgvraag aan.

Kwalitatieve zorg

Al meer dan 45 jaar dé specialist in de zorg en welzijn. Grotendeels van onze consultants komen zelf uit de zorg en zijn expert in het vinden van professionele zorgmedewerkers.

24/7 bereikbaar

Flexibel en altijd inzetbaar. Zorg stopt niet om 17.00 uur. Naast onze reguliere openingstijden zijn we voor spoedeisende zaken daarom altijd bereikbaar voor onze opdrachtgevers en zorgmedewerkers.

 

De dienstverlening van Medi Interim

Werken bij een buitenschoolse opvang kan via Medi Interim

 

Wat betekent Medi Interim voor haar opdrachtgevers?

Met een unieke combinatie van diensten en flexibele inzet van zorgmedewerkers bieden we altijd passende toekomstbestendige oplossingen voor gezondheidsvraagstukken of personeelsvraagstukken. We stellen onze opdrachtgevers in staat om zich te focussen op hun kernactiviteiten en ontzorgen teams waar nodig. Wij spelen in op de veranderingen binnen de zorg en houden onze opdrachtgevers flexibel en wendbaar.

 

"Ik heb het implementatietraject voorafgaand aan onze samenwerking als zeer goed en klantvriendelijk ervaren. De communicatie, ervaring en deskundigheid van de betrokken medewerkers hebben hier aan bijgedragen."

Petra Staijen - Manager Aveleijn

Deze opdrachtgevers gingen je al voor.