Een bakker op een sociaal maatschappelijke werkplaats

Medi Interim voor opdrachtgevers

Met elkaar zijn we van betekenis voor anderen en vergroten we het zorgvermogen van Nederland. Hoe mooi is dat!

Laat jouw vacature achter →    Neem contact met ons op

Wat betekent Medi Interim voor haar opdrachtgevers?

Met een unieke combinatie van diensten en flexibele inzet van zorgmedewerkers bieden we altijd passende toekomstbestendige oplossingen voor gezondheidsvraagstukken of personeelsvraagstukken. We stellen onze opdrachtgevers in staat om zich te focussen op hun kernactiviteiten en ontzorgen teams waar nodig. Wij spelen in op de veranderingen binnen de zorg en houden onze opdrachtgevers flexibel en wendbaar.

Branches

 • Verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT)
 • Gehandicaptenzorg
 • Geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg
 • Jeugdzorg
 • Sociaal werk
 • Kinderopvang
 • Huisartsen en gezondheidscentra
 • Publieke sector
 • Overige zorg en welzijn
Werken bij een buitenschoolse opvang kan via Medi Interim

 

Medi Interim als jouw partner: 

Continuïteit

Goede communicatie is de sleutel van een succesvol partnership. We bieden een vast contactpersoon die zich committeert aan jullie organisatie. Met behulp van ons uitgebreide dienstenpakket werken we samen aan een evenwichtig opgebouwd personeelsbestand. Zo wordt de inzet van voldoende gekwalificeerd personeel gewaarborgd en dragen we bij aan de continuïteit van jullie organisatie. Nu, maar ook in de toekomst!

Kwalitatieve zorg

Al meer dan 45 jaar dé specialist in de zorg en welzijn en ISO gecertificeerd. Grotendeels van onze consultants komen zelf uit de zorg. Zij zijn expert in het vinden en matchen van zorgprofessionals.

Doelgericht

Wat is jullie stip op de horizon als het gaat om binden van kwalificeerde zorgprofessionals aan jullie zorgorganisatie? Waar staan jullie nu als organisatie? Welke stappen moeten er nog genomen worden? Samen kunnen we stappen nemen om jullie doelen dichterbij te brengen. Samen kunnen we de groeiende zorgvraag aan!

24/7 bereikbaar

Flexibel en altijd inzetbaar. Zorg stopt niet om 17.00 uur. Naast onze reguliere openingstijden zijn we voor spoedeisende zaken daarom altijd bereikbaar voor onze opdrachtgevers en zorgmedewerkers.

 

De dienstverlening van Medi Interim

 • Ik heb het implementatietraject voorafgaand aan onze samenwerking als zeer goed en klantvriendelijk ervaren. De communicatie, ervaring en deskundigheid van de betrokken medewerkers hebben hier aan bijgedragen.

  Petra - Manager Aveleijn

Deze opdrachtgevers gingen je al voor.