Infinity

Vind de zzp’er in de zorg met Medi Interim

Heb je een opdracht en ben je hiervoor op zoek naar een zzp’er? Schakel dan de hulp in van Medi Interim. Samen vergroten wij het zorgvermogen van jouw organisatie.

Inzet van zzp’ers zorgt voor flexibiliteit in jouw organisatie, je kan snel op- en afschalen en bovendien nemen zij een schat aan kennis en ervaring  mee. 

Neem contact op →

 

Jouw voordelen:

Volledige ontzorging

We nemen de gehele administratie uit handen

Vrijstelling van BTW:

Prestaties van zzp’ers in de zorg zijn vrijgesteld van btw

Grip op inhuur

24/7 online inzage in alle zzp-opdrachten en bijbehorende kosten

Volledige compliance

Wij zorgen voor een waterdichte screening van zowel de opdracht als zzp’er

Overzichtelijk

Kies voor één crediteur voor álle zzp opdrachten in je organisatie; wel zo gemakkelijk!

Kennis partner

Ons team van experts staat altijd voor je klaar

De juiste zzp’er voor de juiste opdracht

Je hebt een opdracht en wilt hiervoor een zzp’er inschakelen. Hoe weet je zeker dat je de juiste zzp’er in huis haalt? En hoe weet je dat alles juridisch, fiscaal en arbeidsrechtelijk goed geregeld is? Medi Interim is hierin jouw partner zodat jij zorgeloos kan werken met de zzp’er. 

 

 

Werken bij een buitenschoolse opvang kan via Medi Interim
Helpende worden in de ouderenzorg? Het kan via Medi Interim

 

Bemiddelen van zzp’ers via Medi Interim

Een zzp’er die zich écht volledig kan focussen op een opdracht bij jouw organisatie. Iemand die je niets meer hoeft uit te leggen en razendsnel aan de slag kan. Dat is wat Medi Interim jou als opdrachtgever kan bieden. Binnen drie werkdagen wordt ons volledige proces doorlopen en kan de zzp’er zonder zorgen aan de slag voor jouw opdracht. Zij kunnen doen waar ze gelukkig van worden en dit werkt in jouw voordeel. 

Volledig ontzorgd met het portaal van Medi Interim

Medi Interim biedt haar online portaal aan dat je kunt gebruiken voor alle zzp’ers (zorg- en niet zorgfuncties) die bij jouw organisatie een opdracht uitvoeren. Met dit portaal heb je grip op de totale zzp-inhuur, zijn kosten inzichtelijk én is alles juridisch, fiscaal en arbeidsrechtelijk goed geregeld. 

Ga naar mijn portaal →

Sinds 2019 zetten wij binnen Ambiq ZZP’ers in die door Medi Interim worden geworven. Voor de afhandeling vindt er een strakke, uitgebreide screening plaats zodat wij zeker weten dat de benodigde documenten aanwezig en voor ons inzichtelijk zijn. Alle overeenkomsten zijn snel terug te vinden en veel gegevens zijn te downloaden of te exporteren. Daarnaast is de mogelijkheid om managementinformatie te genereren. Ik voer ook zelf ZZP’ers die wij als Ambiq geworven hebben in via het portaal, dit werkt erg eenvoudig en snel. Doordat er één systeem is voor urengoedkeuring en één factuurstroom is, besparen wij als organisatie enorm veel tijd. Ik kan de dienstverlenging van Medi Interim aan iedere organisatie aanraden, hoe groter en complexer de organisatie, hoe meer voordelen het met zich meebrengt.

Annemarie, Adviseur PO&O Ambiq