Begeleider vacatures 

Zorgen, helpen en ondersteunen waar nodig. Als begeleider in de zorg speel je een belangrijke rol in het dagelijks leven van mensen. Bij Medi Interim helpen we je met het vinden van een baan waar jij als zorgverlener volledig tot je recht komt. We willen dat jij de beste zorg kunt verlenen en zetten jouw ontwikkeling op één. Zo vergroten we samen jouw zorgvermogen. 

Bekijk direct al onze openstaande begeleider vacatures en solliciteer vandaag nog naar jouw toekomstige zorgbaan. Reageren op onze zorg vacatures kan eenvoudig online. Door op de button ‘Solliciteer direct’ te klikken, ga je direct naar een sollicitatieformulier. Je vindt de buttons op de vacaturepagina’s.  

Alle begeleider vacatures bij Medi Interim

Filteren en zoeken
Vind jouw perfecte medische match
Filter de vacatures
Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Salarisindicatie
83 vacatures gevonden

Job alert

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Veelgestelde vragen over werken als begeleider in de zorg

Met welke opleiding kan ik gaan werken als begeleider in de zorg?

Als je wil solliciteren naar een van onze begeleider vacatures, is het belangrijk dat je een relevante beroepsopleiding hebt afgerond. Je kunt denken aan de volgende opleidingen:

 • Sociaal Pedagogisch Werk (SPW)
 • Medewerker Maatschappelijke Zorgverlening (MMZ)
 • Verpleegkunde (mbo-v)
 • Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)
 • Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD)
 • Social Work

De specifieke eisen, vind je op de vacaturepagina’s. Wil je checken of je met jouw opleiding kunt starten als begeleider in de zorg? Neem voor deze en al je andere vragen contact op met de medewerkers van een Medi Interim-vestiging bij jou in de buurt.  

Waar kan ik gaan werken als begeleider via Medi Interim?

Als begeleider in de zorg kun je op veel verschillende plekken aan de slag. Zo kun je via Medi Interim onder andere gaan werken als:

 • begeleider in de gehandicaptenzorg;
 • begeleider Sociaal Werk, bijvoorbeeld bij het Leger des Heils;
 • begeleider in de jeugdzorg;
 • begeleider in een Forensisch Psychiatrische Kliniek;
 • begeleider in de GGZ;
 • begeleider in de VVT-sector.

Wil je in een specifieke sector aan de slag als begeleider? Neem contact op met onze consultants. We helpen je graag met het vinden van de zorgbaan die perfect bij jou past. 

Wat ga je verdienen als begeleider in de zorg?

Als begeleider in de zorg val je meestal onder de cao van een zorgsector. Wat je gaat verdienen, is hierin vastgelegd. Ook vind je in de cao bijvoorbeeld afspraken over je vakantiedagen en toeslagen voor nacht- of weekenddiensten. Als je als zzp’er gaat werken, spreek je zelf een vergoeding af met je opdrachtgever. 

Zzp vacatures begeleider in de zorg

Als je gaat werken als zzp’er via Medi Interim, doen we meer voor je dan het vinden van een fijne opdracht. Zo helpen we je ook met het opstellen van een contract, je urenadministratie én zorgen we ervoor dat je altijd op tijd wordt betaald. Via de filters op deze pagina vind je snel alle begeleider vacatures voor zzp’ers.  

Heb je een vraag over een van de vacatures voor begeleiders in de zorg?

Neem gerust contact met ons op! De medewerkers van Medi Interim staan graag voor je klaar en helpen je bij het vinden van jouw toekomstige baan in de zorg. Je vindt de contactgegevens van de vestiging bij jou in de buurt op de Vestigingen-pagina.