Pedagogische medewerker in gesprek met een kind

Werken via Medi Interim

Ga als zorgmedewerker bij ons aan de slag en wordt onderdeel van een team die met aandacht en passie zorgvermogen bij en voor onze opdrachtgevers vergroot.

Bekijk onze vacatures. →    Neem contact met ons op!

group-203

 

Welke zorgmedewerker ben jij?

Medi Interim is er om jouw zorgvermogen te vergroten. Omdat we begrijpen wat je beweegt, kunnen we jouw wensen en behoeften perfect matchen met onze opdrachtgevers. Zo zorgen wij voor de perfecte match en leveren we het vermogen dat leidt tot meer voldoening, kwaliteit en resultaat. Zodat we samen nog beter voor mensen kunnen zorgen.

Wij weten dat als jij op de juiste plek zit, je in je element bent, je de beste zorg verleent. Daarom staan jouw expertise, wensen en ambitie altijd centraal bij ons.


 

Vakgebieden

Verpleegkundige

Helpende in de ouderenzorg

Pedagogisch medewerker kinderopvang

Begeleider

Verzorgende IG

Begeleider Leger des Heils

Begeleider gehandicaptenzorg

Sociaal medisch verpleegkundige

Verzorgende IG ZZP

Altijd de laatste vacatures in je mail?

Meld je snel aan voor onze job alert.

Dankzij Medi Interim heb ik een carrière switch kunnen maken die bij mij past en ik zelf niet gevonden zou hebben. Daar ben ik blij mee! De samenwerking met de intercedenten van Medi Interim, die mij hebben bemiddeld, heb ik als heel prettig ervaren. Zij hebben aandacht voor mijn wensen. De manier van communiceren is maatwerk en past bij mij. Persoonlijke aandacht en interesse vanaf het eerste contact tot nu.

Anneke

Ook jouw zorgvermogen vergroten?

Medi Interim staat altijd paraat. Heb je een vraag of wil je in contact komen met één van onze intercedenten? Klik op de button hieronder. 

Neem contact met ons op

 

 

Zien we je op één van onze vestigingen?