over ons, Medi Interim

Over Medi Interim

Mensen in de zorg hebben een unieke gave. Ze hebben de kennis, kracht en mentaliteit om een ander te helpen. No matter what. Zorgvermogen noemen wij dat en bij iedereen in de zorg zit dat vermogen er al in. 

Wil je weten hoe wij jouw zorgvermogen kunnen vergroten?

Bekijk onze vacatures →    Werk met ons samen

Al 45 jaar de specialist binnen de zorg 

Medi Interim is er om dat zorgvermogen te vergroten. Bij zorgprofessionals en bij zorgorganisatie. Want wij begrijpen de dynamiek van de zorg, kennen de uitdagingen maar ook de behoeften en de wensen. Niet voor niets zijn wij al meer dan 45 jaar de HR specialist binnen de zorg.

Met een unieke combinatie van diensten en mogelijkheden, bieden wij altijd een passende, toekomstbestendige oplossing. Wij regelen dat zorgmedewerkers en zorgorganisatie hun zorgvermogen kunnen vergroten. 

Wij bemiddelen in functies binnen de zorg- en welzijnssector op alle niveaus, van mbo tot hbo niveau. Hierbij kun je denken aan helpende, verzorgende, verplegende, begeleidende en (para)medische functies. Bij ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en overheid.

Jonge verpleegkundige werkend via Medi Interim
Werken bij een buitenschoolse opvang kan via Medi Interim

 

De HR oplossing die bij iedere situatie past

Medi Interim is de HR specialist die zorgprofessionals bemiddelt voor zorgorganisaties, ziekenhuizen, huisarts(en)- en tandartspraktijken. Van helpende in de ouderenzorg tot verpleegkundige in het ziekenhuis en van jeugdhulpverlener tot begeleider in de gehandicaptenzorg. Dit doen wij op basis van uitzenden, detacheren, freelance of werving en selectie. 

Meer informatie

 

Medi Interim en RGF Staffing The Netherlands

Medi Interim is onderdeel van RGF Staffing The Netherlands, een toonaangevende hr-dienstverlener actief met merken als ASA, Start People, Unique, Technicum, USG Professionals en Secretary Plus. RGF Staffing The Netherlands is wereldwijd een van de grootste hr-dienstverleners met activiteiten in Europa, Japan en Noord-Amerika. Bekijk alle vacatures bij RGF Staffing in Almere.

Trots op onze partners

Wij helpen onze partners verder. Dit doen we zorgvuldig en samen, omdat we net zo betrokken zijn bij het werk, als onze opdrachtgevers en kandidaten. En nét zo gedreven zijn om de beste zorg te verlenen. Zo zijn we met elkaar van betekenis voor anderen en vergroten we het zorgvermogen van Nederland. Hoe mooi is dat!