over ons 2 header

Over ons

Met Medi Interim vergroot jij jouw zorgvermogen. Wij zorgen voor jouw carrière. Om de basisarts, medisch specialist, gedragswetenschapper in de gezondheidszorg nog efficiënter te helpen, verwijzen we je graag naar Arts & Specialist. 

 

Medi Interim
 
logo-artsspecialist
 

Medi Interim

Mensen in de zorg hebben een unieke gave. Ze hebben de kennis, kracht en mentaliteit om een ander te helpen. No matter what! Zorgvermogen noemen wij dat en bij iedereen in de zorg zit dat vermogen er al in. En wij zorgen dan voor jouw carrière. Lees hier alles over Medi Interim.

Meer informatie

Arts & Specialist

Waar Medi Interim in de gehele zorgsector bemiddelt, focust Arts & Specialist zich op het bemiddelen van basisartsen, medisch specialisten en gedragswetenschappers in de gezondheidszorg. Lees hier alles over Arts & Specialist.

Meer informatie

International Recruitment

Medi Interim is ruim 45 jaar geleden opgericht door professionals uit de zorg. Wij begrijpen de dynamiek van de zorg, kennen de uitdagingen maar ook de behoeften en de wensen. Met ons International Recruitment concept vergroten wij het zorgvermogen van Nederland. Dit door de werving en selectie van gediplomeerde Europese zorgprofessionals.

Meer informatie

Zorg is onze expertise

Medi Interim is 45 jaar geleden opgericht door medewerkers en professionals uit de zorg. De missie luidde: hoe maken we het werkende leven van een zorgverlener nog mooier? Na zoveel jaar later zet Medi Interim zich nog steeds met dezelfde passie in om het zorgvermogen van heel Nederland te vergroten. En biedt Arts & Specialist de volledige ontzorging van medisch specialist en artsen.
Samen vergroten wij jouw zorgvermogen.

Medi Interim is onderdeel van RGF Staffing the Netherlands, een toonaangevende hr-dienstverlener actief in Nederland met o.a. de merken Medi Interim, Start People, Unique, USG Professionals, ASA en Secretary Plus. RGF Staffing the Netherlands is sinds 2016 onderdeel van RGF Staffing, wereldwijd één van de grootste hr-dienstverleners met activiteiten in Europa, Japan, Noord-Amerika.

De dienstverlening van Medi Interim voldoet aan alle relevante kwaliteitseisen en normeringen, zoals ISO en NEN 4400. Tevens zijn wij lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Hierdoor bent u er zeker van dat Medi Interim een betrouwbare partij is.

 

Ook jouw zorgvermogen vergroten?

Medi Interim staat altijd paraat. Heb je een vraag of wil je in contact komen met één onze consultants? Klik op de button hieronder. 

Neem contact met ons op

 

 

Zien we je ook op onze vestigingen?