Begeleider Leger des Heils vacatures

 

Sta je stevig in je schoenen en wil je werken op een plek waar je je inzet voor de kwetsbaarste mensen in onze samenleving? Dan is werken als begeleider bij het Leger des Heils misschien wel iets voor jou. Via Medi Interim kun je gaan werken in een van de (crisis)opvangcentra van deze wereldwijde organisatie.  


Bekijk al onze openstaande begeleider Leger des Heils vacatures bij jouw in de regio en solliciteer vandaag nog. Reageren op een functie kan direct via de oranje button ‘Solliciteer direct’. Deze vind je op de vacaturepagina.  

Filteren en zoeken
Vind jouw perfecte medische match
Filter de vacatures
Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Salarisindicatie
Thuiswerken mogelijk
1 vacatures gevonden

Job alert

Arnhem

Persoonlijk begeleider jongvolwassenen parttime

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider met ervaring binnen de forensische zorg die de komende maanden het team komt versterken bij een woonvoorziening voor (jong) volwassenen in Arnhem. Deze vacature is ontstaan i.v.
 • Salarisindicatie
  € 2.867 - € 4.086
 • Dienstverband
  Parttime
 • Opleidingsniveau
  HBO

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Veelgestelde vragen over werken als begeleider bij het Leger des Heils

Waar ga ik werken?

Als je aan de slag gaat als begeleider bij het Leger des Heils, ga je werken in een van de (crisis)opvangcentra van deze organisatie. Het Leger des Heils helpt hier mensen die zich (tijdelijk) niet goed staande kunnen houden in de maatschappij. Zo zijn er door heel Nederland opvanglocaties voor:

 • mensen met financiële problemen;
 • vrouwen die te maken hebben met huiselijk geweld;
 • (jonge) moeders;
 • dak- en thuislozen ;
 • mensen met psychiatrische problemen. 


Wat ga je doen als begeleider bij het Leger des Heils?

Je probeert mensen op verschillende manieren te helpen met (weer) zelfstandig meedraaien in de maatschappij. Zo zal je bijvoorbeeld vaak een luisterend oor bieden, maar ga je ook ondersteunen bij het vinden van vervolghuisvestiging. Als het nodig is, verwijs je mensen intern door voor medische, sociale of verslavingshulp. Je taken zijn gevarieerd en hangen sterk samen met de doelgroep waarmee je werkt. 


Welke opleiding heb je nodig om te werken als begeleider bij het Leger des Heils?

Om te werken als begeleider bij het Leger des Heils, heb je een diploma nodig dat gericht is op maatschappelijke dienstverlening. Je kunt bovendien met elk mbo-niveau aan de slag bij het Leger des Heils. Zo zijn er begeleider functies waarvoor je een mbo niveau 1 diploma nodig hebt, maar zijn er ook rollen waarvoor je een diploma op niveau 3 of niveau 4 moet hebben.  


Wil je weten of je met je diploma kunt starten bij het Leger des Heils? Stel je vraag aan de medewerkers van Medi Interim! Op elke vacaturepagina’s vind je de contactgegevens van de aangesloten contactpersoon of vestiging.  


Wat ga je verdienen als begeleider bij het Leger des Heils?

Je ontvangt een salaris conform de cao Sociaal Werk.  Je wordt ingeschaald op basis van opleidingen en eerdere werkervaring. Op de vacaturepagina’s vind je meer informatie over wat je precies gaat verdienen. 


Meer weten over onze (parttime) begeleider Leger des Heils vacatures?

Heb je een vraag over het sollicitatieproces of wil je meer weten over een van onze andere zorg vacatures? Neem voor al je vragen contact op met de Medi Interim vestiging bij jou in de buurt of stuur een bericht naar de aangesloten Medi Interim contactpersoon. Je vindt de contactgegevens op de vacaturespagina’s.