Medi Interim
0 minuten leestijd

Medi Interim is trotste partner van het Congres Vrouwelijke leiders in zorg & welzijn

Op 4 november organiseert het platform “Vrouwelijke leiders in zorg & welzijn” in Theater Flint in Amersfoort haar jaarlijkse congres. Dit jaar is het thema “Zorgen zonder zorgen”

Dit jaar is het thema “Zorgen zonder zorgen”. Het doel van dit platform is leiders in zorg en welzijn met elkaar verbinden zodat zij van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren over leiderschap en alle uitdagingen die er nu en in de toekomst zijn. Een keer per jaar brengt dit platform alle leiders samen tijdens een inspirerend congres.

Medi Interim is trotse sponsor van dit mooie congres en nodigt de vrouwelijk leiders binnen de zorg van harte uit om deel te nemen aan deze dag. Het beloofd een dag vol inspiratie te worden met sprekers als Jet Bussemaker, Janny Bakker en Conny Helder. Neem hier alvast een kijkje op de website voor het volledige programma.

Medi Interim stelt, als trotse partner, haar opdrachtgevers graag in de gelegenheid dit congres op uitnodiging van Medi Interim bij te wonen. Wilt u aanwezig zijn, dat kan? Reserveer uw entreebewijs via onderstaand formulier en wij nemen contact met u op. 

 

Deel dit artikel