Open solliciteren

Heb jij de perfecte vacature nog niet gevonden? Schrijf je dan middels een open sollicitatie vrijblijvend in voor arbeidsbemiddeling. Wij brengen jou op de hoogte van geschikte vacatures, zodat jij snel een passende baan hebt. Tevens krijg je een persoonlijk account. Dit account kun je gebruiken voor al je verdere sollicitaties, zonder telkens je gegevens opnieuw in te hoeven voeren. Ook kun je in jouw je sollicitaties inzien en gegevens wijzigen.

Vul het sollicitatieformulier in

Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je Medi Interim - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Heb je nog een vraag?

Neem contact met ons op!