Vacatures GGD Hollands Midden

Ontdek via onderstaand vacatureoverzicht direct alle vacatures bij de GGD Hollands Midden en solliciteer direct via Medi Interim. Vragen over een van de vacatures of meer weten over werken bij GGD Hollands Midden? Schakel de consultants van Medi Interim in voor vrijblijvend advies!

Ontdek alle fulltime en parttime banen bij de GGD Hollands Midden:


Filteren en zoeken

Vind jouw perfecte medische match

Filter de vacatures

Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Salarisindicatie
Thuiswerken mogelijk

Job alert

2 vacatures gevonden

Leiden

Jeugdarts of Basisarts met ambitie tot Jeugdarts

De sector Publieke Zorg voor de Jeugd van de GGD staat voor preventieve zorg aan kinderen en jeugdigen in de leeftijdscategorie van 0 tot 19 jaar. Zij volgen de ontwikkeling van kinderen nauw gezet, ze geven voorlichtingen en advies en nemen deel aan
 • Salarisindicatie
  € 2.973 - € 5.169
 • Dienstverband
  Fulltime
 • Opleidingsniveau
  WO
Leiden

Vertrouwensarts Huiselijk Geweld

Als vertrouwensarts ben je samen met jouw collega’s de eerste toegang tot Veilig Thuis voor de gezondheidszorg bij (vermoedens van) huiselijk geweld, ouderen- en/of kindermishandeling - conform de KNMG- Meldcode. Je adviseert, activeert en informeert
 • Salarisindicatie
  € 3.561 - € 5.872
 • Dienstverband
  Fulltime
 • Opleidingsniveau
  WO

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Over de GGD Hollands Midden

De GGD Hollands Midden bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van inwoners in het gebied Hollands Midden. Dit is een groot takenpakket en als medewerker van de GGD Hollands Midden, kun je dan ook op veel verschillende plekken aan de slag. Bijvoorbeeld in de jeugdgezondheidszorg of de coronabestrijding, maar ook zijn er bijvoorbeeld afdelingen voor reizigerszorg. 

Waarom werken bij de GGD Hollands Midden?

De GGD Hollands Midden is een overheidsorganisatie en biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Je gaat werken op een plek waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Zo heb je jaarlijks recht op een individueel keuzebudget. Daarnaast ontvang je vergoedingen voor onregelmatigheidsdiensten (indien van toepassing op je functie) en bouw je pensioen op bij het ABP.  

Werken bij de GGD Hollands Midden: eisen en vergoedingen

Interesse in werken als verpleegkundige, doktersassistent of basisarts bij de GGD Hollands Midden? Op de vacaturepagina’s vind je meer informatie over opleidingseisen en vergoedingen. 

Solliciteer bij topwerkgevers via Medi Interim

We zijn trots op onze samenwerkingen met topwerkgevers in de zorg. Bekijk via onderstaande linkjes de zorg vacatures bij:


 • Ambiq
 • Sensire 
 • Leger des Heils
 • Hilverzorg
 • Aveleijn
 • MET ggz

Vragen over de vacatures bij GGD Hollands Midden?

Neem vrijblijvend contact op met de consultants van Medi Interim. Ga naar de vestigingenpagina voor de contactgegevens van de Medi Interim-vestiging in jouw regio. We helpen je graag met het vinden van jouw volgende baan in de zorg!