Urologie
Arts & Specialist
1 minuut leestijd

Hier blijf ik het voor doen | Sajjad Rahnama'i

Sajjad heeft de opleiding tot uroloog gevolgd en is nu via Arts & Specialist  gestart bij het Medische Maatschap Drachten.

Kunt u ons iets vertellen over uw achtergrond en ervaring als uroloog? Wat heeft u oorspronkelijk aangetrokken tot dit vakgebied? "Ik heb een promotieonderzoek afgerond in de urologie en heb daarna de opleiding tot uroloog gevolgd. Wat mij aantrekt in het vak is dat het een vakgebied is met veel afwisseling. Zowel qua pathologie (nierstenen, kanker en ook onschuldige plas klachten) als patiënten (jong - oud , man en vrouw) alsook de werkzaamheden (diagnostiek, operaties en poli) zijn afwisselend."

Kunt u vertellen over hoe u bij Arts & Specialist terecht bent gekomen? "Ik zocht een tijdelijke baan als waarnemer om in de tussentijd op zoek te gaan naar een vaste werkplek. A&S had verschillende vacatures staan en via LinkedIn ben ik bij mijn contactpersoon Laurens Lock terecht gekomen."

Wat heeft u gemotiveerd om te solliciteren naar deze specifieke positie binnen het Nij Smellinghe? "Er werd een waarnemer gezocht voor 3 dagen per week. Er was veel flexibiliteit wat betreft startdatum en de werkdagen. Ook de gesprekken met het MSB, het Medische Maatschap Drachten waren erg positief en open."

Hoe bevalt het werk voor u sinds u bent toegetreden tot het maatschap? "Uitstekend. Ik heb mij heel snel hier thuis gevoeld. Het is een leuk team en hele leuke collega's in een relatief kleinschalig ziekenhuis waar je de collega specialisten kent. De sfeer is zeer goed en hier kan veel en er is weinig wat echt moet. De ziekenhuis directeur en de medische staf hebben een visie en willen graag door ontwikkelen en dat zorgt voor veel kansen."

Wat zou u andere specialisten willen meegeven als het gaat om een samenwerking met Arts & Specialist?"Mijn ervaring was erg positief. Laagdrempelig en persoonlijk contact met de zelfde persoon die begrip toont voor jouw specifieke situatie en wensen en opzoek gaat naar een passende oplossing."

 

Ook benieuwd wat Arts & Specialist voor jou kan betekenen? Schrijf je dan hier vrijblijvend in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Of stuur ons een mail: info@artsenspecialist.nl

Lees hier ook het interview met Suzanne Zegers.

Deel dit artikel