ANIOS Academy

Als beginnende ANIOS bevind je je in een wereld vol mogelijkheden en kansen in de medische sector. De ANIOS Academy staat voor je klaar om je te begeleiden op je reis naar professioneel succes. Wij zijn hier om je te helpen de ideale werkplek of specialisatie te vinden die perfect aansluit bij jouw ambities en talenten.

 

Ik heb interesse

Ontdek de mogelijkheden van de ANIOS Academy

Als beginnende ANIOS is het soms lastig om duidelijk te zien welke kansen er zijn in de medische sector. Wij willen je de kans bieden om de werkplek of specialisatie te ontdekken die aansluit bij jouw ambities. Je ontvangt van ons een contract van één of twee jaar en gedurende deze periode krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen bij diverse organisaties en op verschillende afdelingen. Op deze manier kun je via onze Academy ontdekken hoe jij je als ANIOS verder wilt ontwikkelen.

Terwijl jij waardevolle ervaring opdoet, zetten wij ons in om jouw medische carrière verder te vormen. Dit begint met het afnemen van een persoonlijkheidstest, het organiseren van trainingen en het optimaal voorbereiden op de sollicitatieprocedure voor een opleiding tot specialist. We doen dit onder andere door je in contact te brengen met ervaren medisch specialisten en door je te trainen in diverse gesprekstechnieken, zoals de STAR-methode, om je communicatievaardigheden te versterken.

 

 

 

Arts

Wat biedt de ANIOS Academy jou?

 • Uitdagende opdrachten bij diverse organisaties die je professionele horizon zullen verbreden.
 • Persoonlijke begeleiding gericht op jouw groei en ontwikkeling
 • Flexibiliteit in het kiezen van je eigen ontwikkelingstrajecten en trainingen
 • Gedegen voorbereiding op de sollicitatieprocedure voor de gewilde specialistenopleiding.
 • De mogelijkheid tot het verkrijgen van een lease-auto voor betere mobiliteit en flexibiliteit

Een evenwichtige carrière

Dit betekent dat we erop toezien dat de balans tussen werk en privéleven perfect wordt afgestemd. Hierdoor voorkom je stress en overmatige werkdruk, en kun je het hoogste niveau van voldoening halen uit je interacties met patiënten of cliënten, en je eigen professionele groei. Ontdek hoe onze Academy jouw carrière in de zorg naar nieuwe hoogten kan tillen.

Ben je klaar om je carrière te transformeren?

Met het formulier hieronder kun je vrijblijvend informatie aanvragen voor de ANIOS Academy. Wanneer we je aanvraag hebben ontvangen, neemt een deskundige van Arts & Specialist contact met je op. We nemen het proces door en alle beschikbare opties. Samen bekijken we de uiteindelijke invulling van de Academy.

Stappenplan ANIOS Academy

 • 1.
  We plannen samen een kennismakingsafspraak in en drinken graag een kop koffie met jou.
 • 2.
  Je start met de persoonlijkheidstest en samen stippelen we een route uit wat betreft aanvullende cursussen.
 • 3.
  Samen zoeken we naar twee werkplekken binnen de geneeskunde waar jij de komende jaren kennis en ervaring gaat op doen.
 • 4.
  We plannen gezamenlijk een aantal intervisie momenten in met specialisten uit jouw vakgebied.
 • 5.
  Je sluit het traject af met een cursus STAR-methodiek ter voorbereiding op de vervolgopleiding tot specialist.
Laurens

Vraag vrijblijvend informatie aan

Jouw gegevens worden gebruikt om contact met jou op te nemen, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.