Dedicated Search

Wij gaan graag voor u aan de slag

 

Goede zorgprofessionals worden in de huidige tijd steeds schaarser. De markt wordt steeds krapper en daardoor staan er steeds meer vacatures op. Op deze vacatures komen steeds minder sollicitanten af. Je merkt dat er in de zorg steeds minder werkzoekende zorgprofessionals actief zijn. Onder die werkzoekende zorgprofessional is er een shift gaande. Deze professional laat zich wel benaderen, maar gaat niet zelf actief solliciteren op openstaande vacatures.

Vacatures die worden uitgezet bij de afdeling recruitment of bij een bureau komen vaak op een grote stapel met andere openstaande vacatures terecht. Het gevolg is dat die vacatures te vaak en te lang open blijven staan, omdat er niet gefocust wordt op de vervulling daarvan. Wel wordt er steeds meer aandacht besteed aan de makkelijk en sneller te vervullen vacatures. 

Voordelen Dedicated Search via Arts & Specialist

In deze tijd van (extreme) schaarste van kandidaten kunt u de behoefte hebben om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen, dat u ondersteunt bij het vervullen van die openstaande vacatures. Arts & Specialist biedt dit aan.

Wij kunnen een aantal gespecialiseerde collega’s van Arts & Specialist volledig laten focussen op de vervulling van de vacature. Ons team bestaat uit gespecialiseerde recruitment professionals, growth hackers, gespecialiseerde marketeers en sourcers, die zich exclusief kunnen focussen op het vervullen van uw openstaande vacature. Ons uitgangspunt is een gedegen marktonderzoek. Wij onderzoeken of het initieel gevraagde profiel in de vacature haalbaar is. We toetsen daarnaast of de gezochte kandidaat bestaat in de krappe markt. Ook kijken we kritisch naar de vacature en gaan we in gesprek over welke competenties een eis zijn en welke competenties zijn een wens. 

Het team van Arts & Specialist gaat exclusief voor u aan de slag voor een bedrag van € 1.500, - exclusief btw.* Wij focussen ons op de vervulling van de vacature, in plaats van dat de vacature verdwijnt op de stapel met andere vacatures.

*Dit bedrag wordt vooraf betaald en wordt in minder gebracht op de werving & selectie fee of op het detacheringstarief. Daarmee kunt u het vooraf te betalen bedrag zien als een soort borg.

 

Meer informatie of interesse?

Vul dan het onderstaande contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Jouw gegevens worden gebruikt om contact met jou op te nemen, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Wie is Arts & Specialist?

Arts & Specialist, de naam zegt het al. Ons onderscheidend vermogen is ontstaan doordat wij inzetten op langere samenwerking met een duidelijke focus. Onze consultants kijken verder dan jouw cv. We herkennen jouw potentie. Ambitie. Drive. Wij zijn hier om kansen te bieden en je te helpen bij de volgende stap. Om je verder te ontwikkelen.

Als onderdeel van Medi Interim kunnen we over de hele breedte van de zorg kruisverbanden leggen, met als doel samenwerkingen aan te gaan die goed zijn voor alle partijen. We hebben het vermogen om verder te kijken dan één afdeling of één specialisme.