Traineeship ANIOS - Organisaties

Meld je aan!

70% van de basisartsen weet welke richting zij op willen. Om toegelaten te worden tot een specialisatie (AIOS) heeft de basisarts een sterk cv nodig. De concurrentie is enorm. Veel basisartsen worden niet direct toegelaten tot hun specialisatie. Gemiddeld is de wachttijd 36 maanden.

De overige 30% van de basisartsen weet nog niet welke richting zij op willen. Zij willen de mogelijkheden binnen de zorg ontdekken. Op beide groepen kunnen we inspelen middels het traineeship voor ANIOS, opgericht door Arts & Specialist. In samenwerking met zorginstellingen kunnen zij hun cv opbouwen, bieden we een uitstekende invulling van de wachttijd en een unieke kans om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Waarom samenwerken?

Open posities worden met voorrang vervuld

De zorginstellingen waarmee we samenwerken krijgen voorrang met de ANIOS die we selecteren. We werken bij het traineeship samen met een select aantal zorginstellingen, zeker niet allemaal.

De juiste professionals

 Alle professionals zijn gematcht op basis van persoonlijkheid d.m.v. een persoonlijkheidstest, op interesses en op kennis en kunde. We kijken daarnaast naar potentieel, ontwikkelde competenties en nog te ontwikkelen vaardigheden.

Lang binden d.m.v. overname van de professional

De zorginstelling kan bij tevredenheid de professional overnemen. Het is een goede manier om elkaar te leren kennen en de professional lang te binden en eventueel door te specialiseren. Er zijn daarnaast legio voorbeelden van basisartsen die na specialisatie terugkeren bij de zorginstelling waar zij het erg naar hun zin hadden. Een unieke kans om je als werkgever te profileren.

Meer informatie of interesse?

Vul dan het onderstaande contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Jouw gegevens worden gebruikt om contact met jou op te nemen, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Wie is Arts & Specialist?

Arts & Specialist, de naam zegt het al. Ons onderscheidend vermogen is ontstaan doordat wij inzetten op langere samenwerking met een duidelijke focus. Onze consultants kijken verder dan jouw cv. We herkennen jouw potentie. Ambitie. Drive. Wij zijn hier om kansen te bieden en je te helpen bij de volgende stap. Om je verder te ontwikkelen.

Als onderdeel van Medi Interim kunnen we over de hele breedte van de zorg kruisverbanden leggen, met als doel samenwerkingen aan te gaan die goed zijn voor alle partijen. We hebben het vermogen om verder te kijken dan één afdeling of één specialisme.