Welkom op Arts & Specialist

Begin jouw carrière bij Arts & Specialist

Werken via Arts & Specialist

Als basisarts, medisch specialist of gedragswetenschapper in de gezondheidszorg heb je specifieke carrièrewensen. Arts & Specialist heeft jarenlange ervaring en begrijpt jouw wensen en behoeften.  Onze ervaren consultants helpen je dan ook de juiste loopbaanstappen te maken en koppelen je aan de beste werkgevers. Op deze manier kun jij doen wat echt telt, namelijk de perfecte zorg verlenen. Vind hier de vacature die bij jouw wensen en behoeften past.

 

 

Vakgebieden

 

Jouw nieuwe uitdaging vind je bij Arts & Specialist

Ben jij klaar om jouw zorgvermogen te vergroten? Dan ben je bij Arts & Specialist aan het goede adres. Want wij weten dat mensen in de zorg een unieke gave hebben. Als partner versterken wij graag dat vermogen om het nog beter tot haar recht te laten komen. De vacatures laten wij perfect aansluiten bij jouw wensen, zodat jij het beste uit jouw zorgcarrière kan halen. Bij Arts & Specialist ga je op detacheringsbasis werken, maar je kunt ook als zzp'er aan de slag of direct bij je opdrachtgever starten. Ook dat is mogelijk. 

Vanaf de eerste afspraak bij Arts & Specialist in Amersfoort voelde ik mij heel serieus genomen. Er werd naar me geluisterd en in overleg met mij zijn er verschillende scenario's uitgewerkt en ook in de praktijk gebracht. Ik ben in eerste instantie op detachteringsbasis aan de slag gegaan en heb nu bij dezelfde organisaties een contract gekregen. Mijn speciale dank gaat uit naar mijn consultant van Arts & Specialist. Hij weet echt wat maatwerk leveren is!

 Onze topwerkgevers

Kunnen we jouw carrière ontzorgen?

Hoe helpen wij je aan de nieuwe uitdaging in de zorg? Wij nodigen je van harte uit om met ons het gesprek hierover aan te gaan.

Neem contact met ons op

Nieuws uit de zorg

Lees het laatste nieuws hier