Welkom op Arts & Specialist

Jouw carrière bij Arts & Specialist

Werken via Arts & Specialist

Als basisarts, medisch specialist of gedragswetenschapper in de gezondheidszorg heb je specifieke carrièrewensen. Arts & Specialist heeft jarenlange ervaring en begrijpt jouw wensen en behoeften.  Onze ervaren consultants helpen je dan ook de juiste loopbaanstappen te maken en koppelen je aan de beste werkgevers. Op deze manier kun jij doen wat echt telt, namelijk de perfecte zorg verlenen. Vind hier de vacature die bij jouw wensen en behoeften past.

Een greep uit onze zorgfuncties

 

Jouw nieuwe uitdaging vind je bij Arts & Specialist

Ben jij klaar om jouw zorgvermogen te vergroten? Dan ben je bij Arts & Specialist aan het goede adres. Want wij weten dat mensen in de zorg een unieke gave hebben. Als partner versterken wij graag dat vermogen om het nog beter tot haar recht te laten komen. De vacatures laten wij perfect aansluiten bij jouw wensen, zodat jij het beste uit jouw zorgcarrière kan halen. Bij Arts & Specialist ga je op detacheringsbasis werken, maar je kunt ook als zzp'er aan de slag of direct bij je opdrachtgever starten. Jouw wens is ons vertrekpunt. 

 • Mijn contactpersoon Ruth is een waardevolle brug tussen mijzelf, interim GZ-psycholoog, en de opdrachtgever. Zij heeft een breed netwerk in de (geestelijke) gezondheidszorg en jeugdzorg en vraagt dóór zodat de opdracht maximaal aansluit bij mijn wensen.

  Marjan - Freelance GZ-Psycholoog

 • Dankzij de steun van Arts & Specialist kan ik goede zorg leveren voor mijn patiënten en groeien in mijn carrière als Basisarts. Echt een onmisbare kans voor artsen die op zoek zijn naar groei en een betekenisvolle plaatsing.

  Haya - Basisarts

 • Werken voor Arts & Specialist is een verrijking voor mij! Ik krijg volledig de ruimte om mijn werk zelf in te vullen, maar vind ook de steun wanneer ik dat nodig heb. Compliment aan mijn consultant Marian die dat laatste soms eerder aanvoelt dan ikzelf.

  Sahar - Basisarts

 • Vanaf de eerste afspraak bij Arts & Specialist voelde ik mij heel serieus genomen. Er werd naar me geluisterd en in overleg met mij zijn er verschillende scenario's uitgewerkt en ook in de praktijk gebracht. Met speciale dank aan mijn consultant.

  René - Verzekeringsarts UWV

 • Vanaf het eerste moment dat ik contact opnam met Arts & Specialist en met Marian sprak, gaf zij mij veel vertrouwen. Ze heeft naar mij geluisterd, mij begeleid met veel enthousiasme, precisie en aandacht in dit nieuwe proces.

  Andrea - Basisarts

 Onze topwerkgevers

Kunnen we jouw carrière ontzorgen?

Hoe helpen wij je aan de nieuwe uitdaging in de zorg? Wij nodigen je van harte uit om met ons het gesprek hierover aan te gaan.

Neem contact met ons op

Nieuws uit de zorg