Vergroot je zorgvermogen als zzp'er bij Medi Interim

Werken als ZZP’er betekent vrijheid. Jij bepaalt je eigen agenda en je zet je specialisme in bij verschillende opdrachtgevers. Tenminste… als je het slim regelt via Medi Interim Freelance. Want wij gaan voor jou op zoek naar jouw passende opdracht. Met ons online portaal nemen wij je ook nog eens veel administratie uit handen. 

Neem contact met ons op →

Jouw voordelen:

Groot landelijk netwerk

Je profiteert van onze connecties

Jouw eigen tarief

Jij bepaalt hoeveel je krijgt betaald

Opdracht wordt aangeboden

Wij regelen jouw opdracht bij één van onze opdrachtgever

Betalingstermijnen van 14 of 30 dagen

Ook als de opdrachtgever nog niet heeft betaald

Wij leveren een modelovereenkomst

Goedgekeurd door de Belastingdienst

Digitale urenregistratie

Je hoeft zelf geen facturen te sturen.

Profiteer van ons netwerk

Profiteer van ons enorme landelijke netwerk van opdrachtgevers waar wij iedere dag mee werken. Dankzij onze nauwe samenwerking weten wij vaak als eerste wanneer onze opdrachtgevers weer op zoek zijn naar zelfstandige zorgmedewerkers.

Wij zetten ons iedere dag met in om de mooiste opdrachten voor jou te regelen. Dit is onze passie en dit stralen we uit naar de zorg- en welzijnsorganisaties. Zo meld je jezelf via Medi Interim aan voor de leukste opdrachten in bijvoorbeeld de: ouderenzorg, jeugdzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg, psychiatrie en verslavingszorg.

Werken bij een buitenschoolse opvang kan via Medi Interim
Helpende worden in de ouderenzorg? Het kan via Medi Interim

Wij verzorgen jouw administratie en facturatie 

Medi Interim maakt freelancen in de zorg makkelijk. Wij nemen namelijk niet alleen je acquisitie (of het vinden van nieuwe opdrachten) uit handen, maar we bieden je ook overzicht. Met ons digitale platform maken we het registeren en factureren van jouw uren en declaraties makkelijk en snel. Via ‘mijn zzp’ regel je dit eenvoudig en snel. Wij regelen de rest.

Medi Interim zorgt voor een foutloze administratie en wij versturen jouw facturen naar de opdrachtgever. Zo garanderen we dat je binnen 30 dagen betaald wordt of eerder, als jij dit wilt. Ook als de opdrachtgever nog niet heeft betaald. Op deze manier garanderen wij dat jij kan doen waar je hart sneller van gaat kloppen, namelijk werken in de zorg!  

Neem contact met ons op

Vragen of benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we beantwoorden je vragen graag. 

Neem contact met ons op → 

Ook jouw zorgvermogen vergroten?

Medi Interim staat altijd paraat. Heb je een vraag of wil je in contact komen met één van onze intercedenten? Klik op de button hieronder. 

Neem contact met ons op

 

Zien we je op één van onze vestigingen?