International Recruitment

Over International Recruitment

Samen vergroten jouw zorgvermogen. In binnen- én buitenland.

Mensen in de zorg, in binnen- én buitenland, hebben een unieke gave. Ze hebben de kennis, kracht en mentaliteit om een ander te helpen. No matter what. Zorgvermogen noemen wij dat.

Wil je weten hoe wij jouw kunnen helpen?

Neem contact op ⇢

 

Al meer dan 45 jaar dé specialist binnen de zorg 

Medi Interim is er om dat zorgvermogen te vergroten. Bij zorgprofessionals en bij zorgorganisaties. Want wij begrijpen de dynamiek van de zorg, kennen de uitdagingen maar ook de behoeften en de wensen. Niet voor niets zijn wij al meer dan 45 jaar de HR specialist binnen de zorg.

Met een unieke combinatie van diensten en mogelijkheden, bieden wij altijd een passende, toekomstbestendige oplossing. Wij regelen dat zorgmedewerkers en zorgorganisatie hun zorgvermogen kunnen vergroten. 

Wij bemiddelen in functies binnen de zorg- en welzijnssector op alle niveaus, van mbo tot hbo niveau. Hierbij kun je denken aan helpende, verzorgende, verplegende, begeleidende en (para)medische functies. Bij ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en overheid.

Jonge verpleegkundige werkend via Medi Interim
Werken bij een buitenschoolse opvang kan via Medi Interim

 

De HR oplossing die bij iedere situatie past

Medi Interim is de HR specialist die zorgmedewerkers bemiddelt voor zorgorganisaties, ziekenhuizen, huisarts(en)- en tandartspraktijken. Van helpende in de ouderenzorg tot verpleegkundige in het ziekenhuis en van jeugdhulpverlener tot begeleider in de gehandicaptenzorg. Dit doen wij op basis van uitzenden, detacheren, freelance of werving en selectie. 

Meer informatie

Trots op onze partners

Wij helpen onze partners verder. Dit doen we zorgvuldig en samen, omdat we net zo betrokken zijn bij het werk, als onze opdrachtgevers en kandidaten. En nét zo gedreven zijn om de beste zorg te verlenen. Zo zijn we met elkaar van betekenis voor anderen en vergroten we het zorgvermogen van Nederland. Hoe mooi is dat!

Contact

Vragen of benieuwd naar hoe wij jouw zorgvermogen kunnen vergroten? Vul onderstaand form in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

 

Vraag hier direct onze whitepaper aan: 
Jouw gegevens worden gebruikt om contact met jou op te nemen, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.