Een kinderarts die een controle doet

Word Zorgprofessional

Kom werken als zorgprofessional bij Arts & Specialist. Van jonge basisartsen tot de doorgewinterde gedragwetenschapper in de gezondheidszorg, wij bemiddelen zorgprofessionals met een missie. Dus kijk snel hoe wij jouw carrière kunnen ontzorgen.

Bekijk onze vacatures →     Neem contact met ons op!

Pic-8_L-SMALL

 

In welk vakgebied kan Arts & Specialist je ontzorgen?

Wij weten dat als jij op de juiste plek zit, je in je element bent en de beste zorg verleend. Daarom staan bij ons jouw expertise, wensen en ambitie altijd centraal.

 

 

 

Vakgebieden

Welke mogelijkheden zijn er?

Onze opdrachtgevers in de zorg zijn stuk voor stuk uniek en onze vacatures zijn gevarieerd. Arts & Specialist focust zich op de gespecialiseerde vacatures, daarom vind je hier functies die aansluiten op de profielen: basisarts, medisch specialist en gedragswetenschapper in de gezondheidszorg. Voor alle andere vacatures verwijzen we je graag naar Medi Interim.

Hoe ontzorgt Arts & Specialist?

Wij worden jouw partner. Dat wil zeggen: wij bemiddelen jouw loopbaan, zodat jij kunt doen wat echt telt, het helpen van je medemens en de maatschappij. Je kunt bij ons terecht voor alle HR-gerelateerde vragen. Omdat het werk in de zorg 24 uur per dag doorgaat, is de vestiging dagelijks geopend van 06.00 t/m 23.30, ook in het weekend.

De voordelen van werken voor Arts & Specialist:

  • We helpen bij een tijdelijke baan op projectbasis, een zzp opdracht of direct naar een vaste baan.
  • Je vindt bij ons de ideale springplank voor het begin van je carrière.
  • Wij bieden de mogelijkheid om je continu te blijven ontwikkelen.
  • We gebruiken de modernste digitale tools om een perfecte samenwerking te garanderen.

 

Arts & Specialist heeft mij geholpen om een switch te maken in mijn carrière en mij vertrouwen te geven dat ik dit kan. Prettige samenwerking door ervaren medewerkers die regelmatig contact zoeken en mij begeleiden tijdens de sollicitatieperiode, maar zeker ook daarna. Ze geven mij zekerheid en een extra steuntje in de rug om te starten bij een nieuwe werkgever. Ik vond het erg fijn om hulp te krijgen bij het zoeken naar de functie die bij mij past.

Susan

Susan

Kunnen we jouw carrière ontzorgen?

Hoe helpen wij je aan de nieuwe uitdaging in de zorg? Vertel het ons en klik op de button hieronder.

Neem contact met ons op