Download onze laatste visiepaper

Er is een nijpend tekort aan professionals in de zorg. Vergrijzing van de bevolking, maar ook van de medewerkers in de zorg, verhoogt de werkdruk. Intussen verwachten we steeds meer van zorgprofessionals. Het takenpakket breidt uit en het werk wordt steeds gecompliceerder.

De coronapandemie maakt het er niet makkelijker op. We weten allemaal dat er iets moet veranderen. Maar hoe pakken we dat aan? Medi Interim biedt HR professionals, managers en bestuurders een nieuwe kijk op instroom, doorstroom, uitstroom, opleiding en duurzame inzetbaarheid.

Aan de hand van ‘de 5 V’s’ – Vinden, Verleiden, Veroveren, Verbinden en Veranderen – presenteren we in onze visiepaper inzichten, actuele trends en concrete voorbeelden uit de zorgpraktijk én resultaten uit onderzoek. Kennis waarmee u uw zorgorganisatie op HR-gebied innovatiever en slagvaardiger kunt laten werken. Nu en in de toekomst.

Vraag hier uw exemplaar aan.

 

Vraag hier vrijblijvend onze visiepaper aan

 

In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

 

 

Ook jouw zorgvermogen vergroten?

Medi Interim heeft de zorgbaan die bij jou past. Heb je een vraag of wil je in contact komen met één van onze intercedenten? Klik op de button hieronder. 

Bekijk hier alle vacatures →  Neem contact met ons op