Werken via Arts & Specialist

Als basisarts in de gezondheidszorg heb je specifieke carrière wensen. Arts & Specialist heeft jarenlange ervaring en begrijpt jouw wensen en behoeften. Onze ervaren consultants helpen je dan ook de juiste loopbaanstappen te maken en koppelen je aan de beste werkgevers. Op deze manier kun jij doen wat echt telt, namelijk de perfecte zorg verlenen. Wil je meer informatie over wat Arts & Specialist voor jou kan betekenen? Vul dan het inschrijfformulier in en wij nemen contact met jou op! 

Voor zorgprofessionals

Arts & Specialist biedt verschillende soorten dienstverlening aan. Zo kun je via Arts & Specialist gedetacheerd worden, als zzp'er aan de slag of direct in dienst treden bij je nieuwe werkgever. Wij informeren en adviseren je over de verschillende mogelijkheden, maar uiteindelijk kies jij de vorm die het beste bij jou past.

Wil je alvast alle basisarts vacatures bekijken? 

Alle Basisarts vacatures

Vergroot jij ook jouw zorgvermogen als Basisarts?

Persoonlijk contact vinden wij van Arts & Specialist erg belangrijk. In iedere vestiging, maar ook online. Op deze manier kunnen wij jou nog beter helpen met oplossingen op maat. Vul het contactformulier hieronder in en stel ons je meest prangende vragen. Eén van onze consultants neemt dan contact met je op. We streven ernaar om dit binnen één dag te doen, maar in sommige gevallen kan het wat langer duren.

 

Jouw gegevens worden gebruikt om contact met jou op te nemen, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.