Kies eerst voor jezelf

"Ik wil een arts die eerst aan zichzelf denkt"


Denk jij eerst aan jezelf?
Want alleen als jij er voor jezelf bent, kun jij er ook voor je patiënten zijn. Een gezonde carrière in de zorg is dus ontzettend belangrijk, voor iedereen. En wij helpen je daar graag verder mee, met onze traineeships.

 

Lees snel verder

Een gezonde carrière begint met een traineeship van Arts & Specialist

 

Wij bieden je als startende basisarts, ANIOS of AIOS de ruimte om dé werkplek te vinden die bij je past. Je gaat aan de slag binnen verschillende organisaties en afdelingen. Hierdoor kun je ontdekken hoe jij je verder wilt ontwikkelen als arts. En terwijl jij aan je ervaring werkt, gaan wij ondertussen samen aan de slag om je loopbaan verder uit te stippelen. Uiteraard op basis van jouw wensen en behoeften. Dit doen wij o.a. door het afnemen van een persoonlijkheidstest, maar ook zullen wij je in contact brengen met een medisch specialist of arts die je meer vertelt over jouw mogelijke droombaan.

Het traineeship bestaat uit:
- Verschillende werkplekken bij verschillende organisaties;
- Persoonlijke begeleiding op maat;
- Uitgebreid (online) trainingsprogramma;
- Pensioenregeling;
- Mogelijkheid collectieve verzekering.

Het traineeship is gefocust op een gezonde carrière in de zorg Dat betekent dat de balans, privé en werk, ook echt in balans is. Zo voorkom je dus stress, onnodige werkdruk én haal je maximaal geluk uit je patiënten en carrière.

Geïnteresseerd?
Met het form hiernaast kun je vrijblijvend informatie aanvragen voor het traineeship. Wanneer we je aanvraag hebben ontvangen, neemt een deskundige van Arts & Specialist contact met je op. We nemen het proces door en de beschikbare opties. Samen bekijken we op deze manier wat het beste bij je past.

 

 

Jouw gegevens worden gebruikt om contact met jou op te nemen, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

De patiënten in deze video hebben
een bijzondere boodschap voor jou als arts:

 

Kunnen we jouw carrière ontzorgen?

Hoe helpen wij je aan de nieuwe uitdaging in de zorg? Vertel het ons en klik op de button hieronder.

 Neem contact met ons op