Actievoorwaarden

Bedankt voor jouw aanmelding bij Arts & Specialist. Jij loot automatisch mee voor een voucher ter waarde van €2.500,- voor een congres of seminar in Europa. 

De voucher dient ter vergoeding van:

  • het entreeticket voor het congres of seminar.
  • Hotelovernachting(en).
  • Vervoer van en naar de locatie van het congres of seminar. (Trein- of vliegticket of kilometervergoeding)

Voor de uitbetaling dienen de originele betaalbewijzen aan Arts & Specialist overlegd te worden.

De actie loopt van 18 november tot en met 30 januari gedurende de inzet van de campagne. De loting vindt uiterlijk, door onafhankelijke partij, op 30 juni 2022 plaats. Arts & Specialist behoudt zich het recht voor deze actie te allen tijden, zonder opgaaf van redenen, te beëindigen.

Om in aanmerking te komen voor de voucher dient de zorgprofessional tenminste 1040 uur voor Arts & Specialist werkzaam te zijn (geweest) of een financiële equivalent daarvan, indien er sprake is van directe indiensttreding bij de opdrachtgever.

Indien je niet werkzaam bent bij Arts & Specialist of één van de andere werkmaatschappijen van RGF Staffing, dien je de waarde van de ontvangen voucher bij de aangifte inkomstenbelasting op te geven als inkomsten uit overig werk (Box 1). Hierover moet inkomstenbelasting en een inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet (ZVW) betaald worden.

Lees hier ons privacy statement om te weten te komen hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan.