Ontdek de allereerste editie van ons magazine: De Eed

Beleef Soldaat van Oranje met Medi Interim

Meld je nu aan

Ga exclusief met Medi Interim naar Soldaat van Oranje

Beste relatie,

Als blijk van waardering en om de fijne samenwerking te vieren, wil Medi Interim je graag uitnodigen voor een exclusieve voorstelling van Soldaat van Oranje in de TheaterHangaar.  ASA en Medi Interim hebben de zaal afgehuurd, zodat je deze hitmusical exclusief kunt bewonderen. Uiteraard mag je iemand meenemen om samen van de voorstelling te genieten.  

Hopelijk zien we je daar om deze mooie avond samen te vieren! 

Save the date:
Donderdag 7 april 2022
1e Mientlaan 75, 2223 LA Katwijk aan Zee
19:30 uur

Meer informatie: www.soldaatvanoranje.nl

The specified form no longer exists or is currently unpublished.
svo_bombardement_2

Over Soldaat van Oranje

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding.

Soldaat van Oranje - De Musical ging op 30 oktober 2010 in première in een voor deze voorstelling gecreëerd theater. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 3 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken.

Sinds 31 december 2013 is Soldaat van Oranje – De Musical de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis en op 27 november 2015 heeft de productie ook het laatste te verbreken theaterrecord op haar naam gezet, de meeste bezoekers ooit!