International Recruitment

Medi Interim International Recruitment

Wij koppelen getalenteerde zorgprofessionals uit de EU langdurig aan zorginstellingen.

Wil je meer weten? We helpen je graag verder.

Download hier onze whitepaper

Neem contact op met Marten Kuik

International Recruitment

Medi Interim is ruim 40 jaar geleden opgericht door professionals uit de zorg. Wij begrijpen de dynamiek van de zorg, kennen de uitdagingen maar ook de behoeften en de wensen. 

Met ons nieuwe International Recruitment concept vergroten wij het zorgvermogen van Nederland. Dit door de werving en selectie van gediplomeerde Europese zorgprofessionals.

In 3 stappen naar succesvolle inzet

Medi interim ontzorgt maximaal gedurende het gehele traject. Doordat de zorgmedewerkers vooraf een intensief traject doorlopen voorzien van Nederlandse taal en cultuur, is er al een groot commitment gecreerd op het moment dat zij naar Nederland komen. Tevens hebben zij een realistisch beeld van de situatie die zij kunnen verwachten.

Stap 1: Recruitment

Inventariseren inleenbehoefte, werving kandidaten, klikgesprek tussen kandidaat en instelling, overeenkomst.

Stap 2: Scholing

Start opleiding Nederlandse taal en cultuur, online meetings met teamleden. Na 3 maanden B1-niveau Nederlands

Stap 3: Begeleiding

Onboarding instelling, huisvesting, begeleiding op de werkvloer door een jobcoach, begeleiding integratie in samenleving door resourcemanager. Warm welkom en goede landing.

De dienstverlening van Medi Interim

Werken bij een buitenschoolse opvang kan via Medi Interim

 

Wat betekent Medi Interim voor haar opdrachtgevers?

Met een unieke combinatie van diensten en flexibele inzet van zorgmedewerkers bieden we altijd passende toekomstbestendige oplossingen voor gezondheidsvraagstukken of personeelsvraagstukken. We stellen onze opdrachtgevers in staat om zich te focussen op hun kernactiviteiten en ontzorgen teams waar nodig. Wij spelen in op de veranderingen binnen de zorg en houden onze opdrachtgevers flexibel en wendbaar.

 

Neem contact op

"Ik heb het implementatietraject voorafgaand aan onze samenwerking als zeer goed en klantvriendelijk ervaren. De communicatie, ervaring en deskundigheid van de betrokken medewerkers hebben hier aan bijgedragen."

Petra Staijen - Manager Aveleijn

Deze opdrachtgevers gingen je al voor.