International Recruitment

Medi Interim International Recruitment

Wij koppelen getalenteerde zorgprofessionals uit de EU langdurig aan zorginstellingen.

Wil je meer weten? We helpen je graag verder.

Vraag onze whitepaper aan Neem contact op met Marten Kuik

International Recruitment

Medi Interim is ruim 40 jaar geleden opgericht door professionals uit de zorg. Wij begrijpen de dynamiek van de zorg, kennen de uitdagingen maar ook de behoeften en de wensen. 

Met ons International Recruitment concept vergroten wij het zorgvermogen van Nederland. Dit door de werving en selectie van gediplomeerde Europese zorgprofessionals.

In 3 stappen naar een succesvolle inzet

1. Recruitment

Om gericht en succesvol te werven en te selecteren creëren wij zicht op uw inhuurbehoeften door:

 • Uw inhuurbehoefte te bespreken;
 • De regionale arbeidsmarkten te analyseren;
 • Werving van kandidaten. Wij werken samen met geaccrediteerde organisaties in verschillende Europese landen bij de zoektocht naar geschikte kandidaten;
 • Klikgesprek. Alvorens de opdracht tot samenwerking met een geschikte kandidaat wordt gesloten zal er een klikgesprek plaatsvinden om te ervaren en beoordelen wat voor persoon het team komt versterken.
Jonge pedagogisch medewerker in gesprek met kind
Medi Interim biedt ook veel online opleidingen

2. Scholing

Om u te verzekeren van zorgmedewerkers met het juiste taalniveau verzorgt Medi Interim de opleiding in Portugal van 3 maanden tot B1 Nederlands met kennis van medische terminologie en de Nederlandse cultuur, dit bestaat uit een aantal componenten;

 • Opleiding Nederlands taalniveau B1;
 • Afname van NT2 examen;
 • Kennis ontwikkeling van de Nederlandse medische terminologie;
 • Kennis ontwikkeling van de Nederlandse cultuur;
 • vervolgstudie taalniveau B1/C2.3. Continu opleiden en begeleiden

Wij helpen buitenlandse zorgmedewerkers zich verder te ontwikkelen en vinden duurzame inzetbaarheid belangrijk. Al tijdens de intake inventariseren wij of de zorgmedewerker trainingen nodig heeft om bij uw organisatie te kunnen werken. In het begeleidingsmodel zijn vervolgens vaste momenten opgenomen waarbij we gezamenlijk kijken welke herhaal- en aanvullende trainingen de zorgmedewerker nodig heeft. Voor het ontwikkelen en gekwalificeerd houden van onze zorgmedewerkers zet Medi Interim GoodHabitz in en werken wij samen met Opleiden.nl.


Specifieke ondersteuning bieden wij als volgt:

Jobcoach
Deze interne begeleider zal gedurende 4 weken de nieuwe zorgmedewerkers bij opdrachtgever inwerken en de interne medewerkers van opdrachtgever ondersteunen en informeren.

Resource Manager
De resource manager draagt zorg voor begeleiding op verschillende gebieden buiten de instelling zoals integratie, facilitaire zaken en draagt zorg voor een stabiele landing in de nieuwe omgeving.

Pic-6_R

Onze zorgmedewerkers

 • Worden gedetacheerd door Medi Interim voor een periode van 2080 uur;
 • Werken 36 uur per week;
 • Zijn bevoegd en bekwaam volgens de Nederlandse wet- en regelgeving;
 • Zijn in het bezit van een geldig VOG;
 • Zijn Nederlands geschoold op minimaal B1 niveau.

"Ik heb het implementatietraject voorafgaand aan onze samenwerking als zeer goed en klantvriendelijk ervaren. De communicatie, ervaring en deskundigheid van de betrokken medewerkers hebben hier aan bijgedragen."

Petra Staijen - Manager Aveleijn

Ook jouw zorgvermogen vergroten? Neem dan snel contact met ons op.

Vraag hier direct onze whitepaper aan: 
Jouw gegevens worden gebruikt om contact met jou op te nemen, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.