Traineeship ANIOS - Professionals

Meld je aan!

70% van de basisartsen weten welke richting zij op willen. Om toegelaten te worden tot een specialisatie (AIOS) heb je een sterk CV nodig. De concurrentie is enorm. Veel basisartsen worden niet direct toegelaten tot hun specialisatie: gemiddeld is de wachttijd 36 maanden.

De andere 30% van de basisartsen heeft nog geen idee wat ze willen of nog geen plan B. Er zijn zoveel verschillende afdelingen en het is goed om uit te vinden wat er allemaal mogelijk is.

We bieden een traineeship aan voor ANIOS. In samenwerking met zorginstellingen kan jij, als basisarts jouw cv opbouwen, bieden we een uitstekende invulling van de wachttijd en een unieke kans om nieuwe  mogelijkheden te ontdekken. In blokken van vier maanden – met optie tot verlenging op dezelfde afdeling – kun je zo jouw carrière goed uitmeten.

 

Waarom dit traineeship?

Ideale tussenstap

Het traineeship van Arts & Specialist is de juiste stap om een cv op te bouwen. Per specialisme is van tevoren duidelijk welke vaardigheden je verder ontwikkelt, welke medische handelingen je verder ontwikkelt en wat er van jou verwacht wordt. Dit biedt houvast en is de juiste tussenstap om je voor te bereiden op een specialisatietraject of een langer dienstverband.

Op maat gemaakt

Of je nu al goed weet welke richting je op wilt, of je eerst de mogelijkheden wilt ontdekken: wij hebben het. We beginnen met een persoonlijkheidstest en een intakegesprek. Vervolgens matchen we jouw persoonlijkheid en interesses met mogelijke specialismen. De juiste kruisverbanden leggen tussen binnen en buiten het ziekenhuis is uiteraard mogelijk. 

De juiste begeleiding

Uiteraard krijg je een aantal ontwikkelgesprekken met één van onze consultants die jouw vaste contactpersoon wordt, maar dat is niet het enige. Per afdeling krijg je een specialist toegewezen die jou verder zal begeleiden. Door vooraf de resultaatgebieden en de te ontwikkelen competenties en handelingen helder te hebben, kunnen we actief bijsturen. Is er bijvoorbeeld behoefte aan een bijscholing? Dan zorgen we hiervoor.

Netwerkmogelijkheden

Een goed netwerk is enorm waardevol. We bieden daarom aan het eind van elk blok een netwerkmogelijkheid in de vorm van een netwerkborrel of evenement. We nodigen hier alle basisartsen in het traineeship voor uit en daarnaast ook de specialisten die de ANIOS begeleiden. Zo kun je ervaringen uitwisselen, een sterk netwerk opbouwen en vragen stellen aan verschillende specialisten. 

 

 

Jouw gegevens worden gebruikt om contact met jou op te nemen, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Wie is Arts & Specialist?

Arts & Specialist, de naam zegt het al. Ons onderscheidend vermogen is ontstaan doordat wij inzetten op langere samenwerking met een duidelijke focus. Onze consultants kijken verder dan jouw cv. We herkennen jouw potentie. Ambitie. Drive. Wij zijn hier om kansen te bieden en je te helpen bij de volgende stap. Om je verder te ontwikkelen.

Als onderdeel van Medi Interim kunnen we over de hele breedte van de zorg kruisverbanden leggen, met als doel samenwerkingen aan te gaan die goed zijn voor alle partijen. We hebben het vermogen om verder te kijken dan één afdeling of één specialisme.